B&B Hart van Hippo

Middels een eigen entree aan de achterkant van onze stolp kom je in een royale woonkeuken met zitgedeelte. Hier ontvangen we onze gasten hartelijk met koffie, thee en een typisch Wieringer lekkernij. Je zult ons er regelmatig treffen om vragen te beantwoorden of informatie te verstrekken. Wie weet drinken we samen eens een drankje of kop koffie… 

Breek de dag, tik een (kakelvers) eitje 
Het uitgebreide ontbijt bestaat uit verse producten uit de streek. Eitjes van de boer, brood van de bakker, bijzondere, typische Waddenproducten van de lokale ondernemer en als het de tijd van het jaar is: zelfgemaakte rabarber. 
 


 

Dagje op pad? 
Stel dan een lunchpakket voor onderweg samen. Uiteraard leveren we daar geen plastic zak bij, maar een duurzame van papier. 

Het is zo heerlijk onder de verkoelende bomen ... 
Laat het weer het toe, dan is het mogelijk om buiten te eten of te ontspannen. In een afgeschermde tuin met fruitbomen en volop privacy is het heerlijk toeven. Omdat de tuin op het zuidwesten ligt, is er altijd volop zon. Liever wat beschutting? Nestel je onder de bomen voor een verkoelende schaduw op zonrijke dagen.  

Een paar cijfers: 
•    33 zonnepanelen 
•    7 zonnecollectoren 
•    1500 liter warm water
•    1 warmtepomp 


Al deze groene elementen zorgen het hele jaar rond voor warm water, warme voeten en warm eten op je bord. Gas is overbodig, groen is het codewoord in onze B&B.